Tervetuloa kuuntelemaan!


21.9. klo 19.00   Äiti maa 

Ollilanlampi/Kerava 

(Ollilanlammelle viitoitus Keupirtin parkkipaikalta, Saviniementie 5)


Ollilanlammen tapahtuma on osa Hytkyjen 20-vuotisjuhlavuotta sekä Äiti maan äänellä -teosta. Yleisö pääsee nauttimaan upeassa syksyisessä ympäristössä kuoron äänimaailmasta, keskinäisestä vuorovaikutuksesta ja yhteydestä luontoon.Ollilanlampi ja sen luontoympäristö on kaikille avoin paikka, eikä tapahtumassa peritä pääsymaksua. Konsertissa yleisö nauttii esityksestä seisten ja lammen ympäri kävellen, joten konsertti soveltuu huonosti liikuntaesteisille. Huonon sään sattuessa tilaisuus siirtyy järjestettäväksi 28.9. klo 19. Konsertin järjestävät yhteistyössä kansanlaulukuoro Hytkyt ja Keravan kaupunki.

Vapaa pääsy

20-vuotisjuhlakonsertti siirtyy keväälle 2021 

(Keuda-talo, Kerava-sali)


Hytkyt juhlii 20-vuotista taivaltaan esitellen kuoron tarinaa ja kehittymistä 20 vuoden ajalta pienestä lauluryhmästä isoksi yli kolmenkymmenen naisen kuoroksi. Hytkyt on matkustellut Suomessa ja ulkomailla ja ollut aina kiinnostunut suomalaisen kansanlauluperinteen lisäksi suomalais-ugrilaisten kansojen lauluperinteestä. Matkakohteina ovat olleet mm. Venäjä, Udmurtia, Marinmaa, Unkari, Bulgaria, Latvia ja Viro.
Konsertin ohjelmistossa on Hytkyjen suosikkikappaleita vuosien varrelta, kuoron matkoilta kerättyjä lauluja ja kuoron taiteellisen johtajan Sirkka Kososen kuorolle tekemiä sävellyksiä ja sovituksia.
Konsertissa esiintyy myös Keravan opiston kanteleryhmä.

Äiti maan äänellä (joulu-tammikuu, Kerava)


Äiti maan äänellä -teoksen kantaesitys tuo luonnon kaupunkiin, urbaaniin tilaan. Tilausteos rakentuu syyskuussa pidetyn Ollilanlammen tapahtuman kokemuksista, ideoista ja improvisaatioista, liittäen ihmisäänet osaksi luonnon vivahteikasta äänimaisemaa.

Varaa lippu

Kerro vietissäsi mihin konserttiin ja montako lippua haluat varata.